Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i här och nu

 

andningen nuddas av aningar

morgonen gryr

den vaknande världens påminnelse

du är inom räckhåll

närvarande osynlig livsvind

med spännvidd från mark till himmel

ur vila väckta

triggas sinnen

ensamheten lösgörs

ett luftpaket som värms och stiger

dit där moln och längtan föds

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-03 12:10



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Fin känsla !
2020-05-05

    Lena Staaf VIP
Vackert! Allt som finns i andning och aning.
2020-05-03

  Kajan VIP
Så underbart fint! Lätt och luftigt, harmonisk i sin uppbyggnad.
2020-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg