Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva

 

 

förundras över livet

att finnas till

just nu känns övergivet

jag inte vill

 

lämna in i förtid

livet så kort

döden sitter bredvid

varför så brått

 

fullt upp han har

alla årets da'r

jag stannar kvar

livet underbar

 

nä, han får nog vänta

jag är inte klar

är ju bara en jänta

har mycket kvar

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-05-04 11:53



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
När jag dör tänker jag bli spökskrivare på poeter.se
2020-05-06

  Feliaxel VIP
Dikten andas stark livslust
Vi behöver det i dessa tider
2020-05-05

  Kungskobran VIP
Jag hänger me
av någon anledning
gör jag faktiskt de........
2020-05-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skrivet! Vi måste låta livet segra! Inte låta oss övermannas av coronaskräcken.
2020-05-04

    Lena Staaf VIP
Fin dikt om att hålla kvar livet, inte gå med på att slukas av Corona.
2020-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livslust och livsglädje!
2020-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP