Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter reparationsarbete på kolonin.


JOAKIM VON ANKA

Herr Joakim von Anka,
han är på pengar rik
och aldrig ur en planka
han tvingat ut en spik.

Att tvingas ur en planka
dra gammal, rostig spik
är tvunget för de panka
men inte för en rik.

Herr Joakim von Anka
är ingen fattig lik
och äger ingen planka
och ingen rostig spik.

Men hade spik han dragit
ur gamla plankor ut,
då hade det nog tagit
på herr von Anka slut!




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-04 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP