Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

 

 

skön är själens vila

skön att tvivlen sila

det rena återstår

det rena föregår

 

att känna sig fri

att utan antipati

leva med andra

leva för andra

 

ty, livet är så kort

slösa det ej bort

på kärlek öda

känslor flöda

 

sol ger liv

är så intensiv

värme strålar

jorden målar

 

regnbågsfärger klara

vi dem spara

till de som oss följer

vi inget döljer

 

liv ger liv

alltid positiv

negativt motpol

inget monopol

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-05-05 12:29



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tacka vet jag döden, den är 100% demokratisk, livet är det inte ;-)
Men fint skaldat av dig!
2020-05-06

  BenGust VIP
Klarkulörta nyansernas tid är sakta
på ingång. Klatschiga rim.
2020-05-06

    Lena Staaf VIP
Vacker levnadsvisdom! Att spara det vackra.
2020-05-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och tänkvärt skriftat!
2020-05-05

  ULJO
Magnifikt skaldat.
"regnbågesfärger klara vi dem spara"
2020-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP