Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har levt hela mitt vuxna liv med sällskap av skuggan mammas självmord gav.


Rädslan inför döden.

Jag är inte rädd för döden.
Inte döendet i sig.
Den dagen jag dör
har jag gjort mitt
och kan inget mer påverka
Det är detta som skrämmer
Alla dessa Aldrig som uppstår

Aldrig mer hålla mina barn i famn
Aldrig mer möta mannens blick
Att Aldrig mer vara i en delaktighet
Kanske Aldrig möta mina barnbarn

Jag försöker leva varje dag
Ta vara på det jag har
Det är svårt när dagen blir mörk
men jag vet ju att allt jag har
kan vara trasat imorgon.

Döden finns alltid där
men än hanterar jag rädslan.

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-06 10:23



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Insiktsfullt
2020-05-07

  Pilträd
<3
2020-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP