Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hur ser din natt ut?

 

 

Min säng

Min kudde

 

Delar svetten och gråten med mig

 

Min natt

Min dröm

 

Delar frosten och flykten med mig

 

Min dag

Mina ambitioner

 

Saknar allt motiv att gå ut i all liv

 

Min hobby

Mina tankar

 

Har ont om tid

 

Mina steg

Mina mål i livet

 

Är fastbundna i dåtider

 

Min natt talar ett enda språk

Min dag talar ett enda språk

 

Tystnadens språk

 

Som ingen i världen kan tala eller förstår

Som varken har bokstäver eller meningar

 

Stillhets språk

 

Jag och min dag

Min natt och jag

 

Ser ut desamma varje dag utan ljus

 

Hur har du det kära du?

Hur mår du starkas du?

 

Ser ditt nattliv, sömn bättre än min eller?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2020-05-06 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP