Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll ut!

 

 

Håll ut! Håll ut!

är rådet folk få

ska det aldrig ta slut?

Corona plågar så

 

länge har den härjat

släckt liv efter liv

länder har den färgat

tagit stora kliv

 

folks tålamod slut

fångar i sitt hem

går bara ut

till affär o sedan hem

 

frihet röra sig begränsad

människor frustrerade

ävenså känns besvärad

till och med "kastrerade"

 

Håll ut! Håll ut!

så ska vi Coronan utrota

det måste få ett slut

den ska inte mera hota

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-06 12:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Håll ut
låt inte
Coronan
bli ditt slut
2020-05-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra budskap! Vi måste hålla ut.
2020-05-06

  Bodingen VIP
Efterhängsen liten jävul det där.
2020-05-06

  ULJO
Vi hoppas varje dag att eländet ska ta slut
2020-05-06

    Lena Staaf VIP
Ja, vad annat kan man göra? Vi är kidnappade av Coronan.
2020-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP