Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa...

 

Du sa att livet var enkelt

men jag säger

det är en plåga

aldrig att det blir bättre

det går bara i vågor

mellan ebb och flod

och jag med min tro

på att godhet finns

ser din verklighet

men jag vet nu att

Du hade så rätt

så vad gör vi nu

där vi står mittemot

varandra och försöker

hitta vägen den rätta

som leder mot sanningen




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-06 22:12



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Livets dilemma verkligen, verklighet som också är fångar du här!
2020-05-19

  ResenärGenomLivet VIP
Människors dilemma...ja, vad gör man?
2020-05-16

  Feliaxel VIP
Bra fråga
2020-05-07

  Annie b'larsson VIP
Det är smartare att hålla sig till sanningen. Lögnaren snärjer in sig och hittar varken hit eller dit. Lätt att avslöja. Som en elefant i en glasbutik. Kolla vilka spår han lämnar efter sig!
2020-05-06
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP