Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Too good to be true

Två gånger
På två månader
Också ratad
För första gånger på två x tio år
I en tvåsam hemlighet

Och det är too good to be true när vi står två x två på Drottningtorget efter en kväll med dubbla budskap
och du säger vi två borde inte men det är
too good to be true

Jag blir ändå två med dig
För du säger allt som om det var vi två
i samma huvud
samma kropp

Och du är too good to be true
Och jag är väl too late




Fri vers av defectionem
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-05-07 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

defectionem