Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vårens tid

 

 

när saven i björken stiger

hon blir som en tiger

ut med klor och visar ränder

hon på alla cylindrar tänder

 

nafsar lekfullt i hans nacke

tycker han är vacker

kramar hans varma lekamen

känner han är erfaren

 

låter sig villigt erövras

tycker om att förföras

hon får som hon vill och lite till

han är nöjd och tiger still

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-07 13:01



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Saven s-tiger, fan-tass-tiskt text med klös
2020-05-10

  Kungskobran VIP
När våren rinner till
kan man inte sitta still
Kärleken pockar och drar
man ger och tar
med den kraft man har
2020-05-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuell vårkänsla att njuta av!
2020-05-07

    Lena Staaf VIP
En tigrinna som inte tiger utan som skaldar lustfyllt med famnen full av vårkänslor. Brusande och berusande dikt!
2020-05-07

  Feliaxel VIP
Våren väcker känslor som man inte kan rå på
2020-05-07

  BenGust VIP
Hänryckt far en omkring
som det brann i knutarna.
Bra driv.
2020-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP