Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva

Jag skriver
sa jag
min hjärna
Slöt sig som en mussla
Inuti,
dog jag en smula
glädjen byttes mot prestations -
Ångest.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-07 14:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm flödesskriv hjärnan strilar alltid tankar ur flödet finner du skatten.
2020-05-08
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t