Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte göra nånting...

Att inte göra nånting
Betyder inte alltid
Att vara sysslolös
Det betyder
Bara
Att
Man
Inte
Fått
Nått
Gjort.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-07 14:16



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det behöver inte beror på att viljan saknas, orken bara :)
2020-05-08
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t