Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRYCKSVÄRTA - tanka

I dagens tidning

syns olyckskorpar kraxa

i corona-skrift

självutnämnda profeter

slår skallen av varandra

 

Corona och mord

utmattade läsare

bläddrar snabbt förbi

ser inget att glädjas åt

inga goda nyheter

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-05-07 17:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag hoppas gärna över nyheterna...händer det verkligen inget annat i världen numera, än coronan...? Bra tanka...
2020-05-16

  Blomma-Stjärna VIP
corona-medvetenhet -
kanske oundvikligt
just nu
- men man får bläddra förbi
lägga ihop tidningen
och njuta av våren!
2020-05-09

  AiA Maria den fria
En tanka tanke

Tillåta sig att välja bort media för en kortare eller längre tid o endast söka efter den infon man behöver?
Själv väljer jag bort och det är förunderligt hur mycket koll jag har på vad som händer iaf:).

Tack!
2020-05-08

  Niliboy
Roligt, du har rätt de är tokar som hänger sig i detta inferno! Vem orkar med!
2020-05-08

  Feliaxel VIP
Tyvärr inget positivt att läsa bland nyheter idag
Tråkigt tycker jag
2020-05-07

  Cikoria Blå VIP
Något positivt skulle det väl gå att vaska fram kan man tycka...
Vi får försöka vara lite positiva här...
2020-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Texterna är lika mörka som trycksvärtan, längtar efter ljusglimtar som skingrar mörkret.
Bra skrivet.
2020-05-07

  KattenKin VIP
Ja, man börjar bli gode less på coronaviruset nu! Bra diktat om det.
2020-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP