Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig kvar

Ta på mig
med dina ögon
smek mig
med dina andetag
berör mig
med din själ
känn på konturerna
av min höft
slicka på mitt
kvarvarande bröst
kupa din hand
håll mig
kvar
i
dig




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-07 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t