Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljummen Kärlek

Du säger
De rätta orden

Men jag
Är stum

Du smeker
Mig längs
Min kropps
Linjer

Mina kalla
Händer
Famlar tafatt
I blindo

Mitt hjärta
Vill säga
Ja

Men drogen
Av svek och längtan
Av oycklig kärlek

Är så stark

Som en
Eldfluga
Som bränner
Sig i ljuset

Om och om igen














Fri vers av Virvelvind
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-07 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind