Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstoff; Vad gör jag, när jag mår dåligt? Vad hittar jag på?


Depressionens Crescendo, pågående och fall, i denna nutid!

Till förmån för depressionen...
Väljer jag att INTE göra det jag gör.
Därmed bekräftat...
Att jag gör något...
Förutom att må dåligt,
när jag tror...
Att allt jag gör , är ATT...
Må dåligt!




Bunden vers av Mim
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-05-08 05:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim