Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetta

 

Solens strålar
smälter smör
när du strålar
smälter jag

solen skiner
värme ges
av din värme
skiner jag

solen värmer
liksom du
när du skiner
strålar guld

längtar hett
efter dig
hoppas dito
du solar mig

eller flyr du 
likt Ikaros
mot sol och
bränner dig?




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-08 10:26



Bookmark and Share


  Loppan på Gotland
Vackert ända in i bängen ??
2020-07-09

  överlevaren VIP
Ömsint ordat om värme....all glans till dig!
2020-05-30

  Öknens Ros VIP
Kärlekslängtan med förhoppningar. Avskalad text med mycket innehåll.
2020-05-08

    Lena Staaf VIP
Vacker kärleksdikt! I vårens värme blir känslor och längtan starkare.
2020-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP