Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsbesök

Dagen går mot kväll
Lugnet sänker sig
Igelkottbesök




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-08 09:14



Bookmark and Share


  M.Eta
Mysiga små djur där de vaggar fram över gräsmattan!
2020-05-12

  danne //
Det mötet längtar jag efter i år!
2020-05-11

  ULJO
Härligt besök i trädgården så här års. Var rädd om den?
2020-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Ett välkommet besök, men hitintills har jag inte sett någon i vår trädgård.
2020-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP