Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Bodingens "Hetta".


När du är

 

 

när du är

mig när

stjärnor lyser

jag myser

 

förtrollad natt

får fnatt

du är här

jag blir kär

 

känslor bubblar

jag snubblar

du kramas

i min pyjamas

 

tillsammans två

älskar så

du är het

och jag vet

 

du samma känner

inte bara vänner

i varandras famn

vi seglar in i hamn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-05-08 12:30



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Heja Rosen, bravo!
2020-05-10

  Kungskobran VIP
När vårkänslorna svämmar över
är det bara mera jag behöver
2020-05-09

  AiA Maria den fria
Hurra för kärleken!

Tack!
2020-05-08

  Cikoria Blå VIP
Oh så gulligt!
2020-05-08

  Kungskobran VIP
Härlig kärleksdikt, våren spritter i texten
2020-05-08

    Lena Staaf VIP
Fin kärleksdikt!
2020-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2020-05-08

  Feliaxel VIP
Fantastiska rader med mycke känslor
2020-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP