Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Växtvärk i själen

Jag ser att du försöker rita en blomma,
men det går inte så bra,
så jag tänker, lite fort,
vad tror du är det jobbigaste idag?




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-08 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann