Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla hjärtat

 

lilla hjärtat

en skadad fågel

med en bruten vinge

oförmögen att flyga

 

lilla hjärtat

Du vet väl att Du duger

en dag läker du

flyger mot friheten




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-08 17:50



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Ja! Det borde få finnas en himmel för de små. De allra mest oskyldiga. Det måste finnas en Gud som tar hand om dem och älskar dom. Det måste det.
2020-05-19
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP