Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö Corona

 

en värld i förvandling

en värld i omvandling

sedan Coronas framfart

mycket ej genomförbart

 

men mycket återstår

det nog alla förstår

inget blir sig mera likt

efter något så dylikt

 

lång tid kommer det ta

återställa det som va'

skönt slippa karantän

bara ge sig hän

 

bara tiden kan ge svar

för oss som är kvar

mångas liv förött

tyvärr de dött

 

Corona du vedervärdiga

nu är vi med dig färdiga

flyg dit pepparn växer

om det inte räcker

 

res till Mars

ty denna "fars"

måste få ett slut

och det är absolut

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-09 13:26



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Hoppas du talade kinesiska så den förstod!
2020-05-10

  Kungskobran VIP
Allt kommer återgå till det som var tidigare men sämre.
Michel Houellebecq
2020-05-10

  BenGust VIP
Kan bara instämma!
2020-05-09

    Lena Staaf VIP
Öknen ros har talat så nu är det bara att lyda! Hör du det, Corona!
2020-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP