Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart kaffe

Svart
Svart som kaffet
som kvällen mellan nuets panik och imorgon.

Panik
Musik
Musik i lurar
När väggarna blir bastanta murar
och det känns som man sitter inspärrad i burar.
Men vem är det jag lurar?




Ord.
Ord som måste UT.
Så stormen får ett slut.

Panik.
Andas i kubik.
Det hjälper inte ett skit.


Rusar i mitt omlopp.
Tankar.
Tankar som bankar.
Halva tankar.
Måste ur min kropp.
Rusar i omlopp


Stopp

Jag tar en till kaffekopp




Fri vers (Spoken word/Slam) av Simfoten
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-09 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simfoten