Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höjdrädd

Allt du velat ha ligger inom räckhåll.

Alla dina drömmar.

Är du flygfärdig nu?
Du tittar mot toppen
och inser hur högt du har kommit.

Om du vågar kan du komma ännu högre.
Men ju högre du flyger desto mer smärtsamt blir fallet.
Tvivlen finns.
Det ekar inom dig.
De tror inte på dig.
Säger att det inte går.
De väntar på ditt fall.

Fast tänk om du inte faller?
Om du kan sväva på riktigt?
Tänk om du kan?

Du måste prova.

Klivet blir större och mindre på samma gång.

Släpp taget.
Bara gör det.




Fri vers (Prosapoesi) av Simfoten
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-05 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simfoten