Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sett så många

Tack,
Så mycket fina kommentarer.
Tankar om.

/Stefan




Fri vers av Steff...
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-09 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steff...