Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord


Tonlös

Höga toner ljuder
Orden låter som musik
ilsken tröst
med berättande röst
och taktlöst trummande fingrar

Läs med ditt samvete
tongivna texter
klanglöst ekande
i fängslade bröstkorgar

Vibrerande bas
som får hjärtan att mullra
Revben det enda som håller dem fast

Läs utan röst
det som vittnar med blick
som säger det ingen kan säga

Ljud utan ton
utan menande mål
Endast fingertopp
susar över ögonlock




Fri vers av LillaMamman
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-05-10 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaMamman