Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hagel


Hagel
Pickar på min pannlob…
smattrar mot min bröstkorg
Rispar och revar
lämnar öppna sår…

Hagel
Små korn krossar mina fönster…
splittrar visioner av världar
Spränger in, städar upp
en tryckvågs tunga suck




Fri vers (Fri form) av LillaMamman
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-04-18 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaMamman