Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näshårstrimmer

 

 

en sak som är praktisk och behövd

räddar herrar med borst i näsa

man behöver ej vara nedsövd

det är bäst att först fräsa

 

sedan man lätt knipsar håren

det blir rent och fritt från besvär

man kan vara fri att möta våren

ta djupa andetag när den är här




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-10 09:39



Bookmark and Share


  ULJO
Humor i denna
2020-05-11

    Lena Staaf VIP
Det här är nog den enda dikt som skrivits om en näshårstrimmer! Har nu förstått att den kan ge upphov till många funderingar.
2020-05-10

  Cikoria Blå VIP
Alltså jag är lite manlig, skulle nog behöva en sådan...
2020-05-10

  Bodingen VIP
Vet inte vad som gör mest ont, hyvla fingrar på en köksmandolin eller en näshårstrimmer som pajar mitt i arbetet och nyper ihop behåringen så man måste rycka loss den, huga
2020-05-10

  Kungskobran VIP
Härlig näsvis dikt
2020-05-10

  Briza media
Roligt och fyndigt om ett okänt problem :)
2020-05-10

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ha ha ha underbart diktat om ett delikat problem!!!
2020-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP