Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Vridmoment

Att sakta
Bit för bit
Komma till

Insikt om


Att du
del för del
hör hit
Innebär
Att du
Vrider tanken
Runt hjärnbalken
För att i din pressade iver
längtar efter att
förlösa
orden




Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-10 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t