Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sockerchock


Skyldig som en husmus

Jag är skyldig
Är jag som gjort det
Jag som knaprat av chokladkakan
För den låg ju där å frestades
Lockade mig
Att sluka
Den helt å hållet
I ett nafs så var den slut
slickade mig berärligt om läpparna
Finger topp för finger topp
Sliskades ren

Nu väntar jag på att
nästa husmus
begär
Ska övermanna mig
leda mig
Rätt upp på frestelsernas berg

När jag åter syndat, så här på söndagen
Ska jag dingla med benen
Slingra en hårlock
Och truta med munnen
och sedan
Be om mer...




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-10 15:03



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Aldrig är någon ensam.
2020-05-18

    ej medlem längre
möss är så söta! jag träffade en mus-själ en gång, så jag sa till henne "du ser ut som en husmus!" och hon frågade "...kan... jag... sätta mig... här...?"
2020-05-18
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t