Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag staty-erar ett exempel!

Inte statuerar ett exempel!
JAG
STATY-ERAR ett exempel!

När jag mår dåligt, vilket jag mår tämligen bra, för att göra ofta...
Känns min själ och hjärta, som att hjärtslagen och själen hör ihop, i själs-slag, och inte hjärtslag som brukligt är...
Jag stelnar...
Till en staty!

Kanske är det inte en staty jag är...?
Utan mest den gipsförankrade sorten!?




Bunden vers av Mim
Läst 83 gånger
Publicerad 2020-05-11 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim