Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pärlor som är ej till salu

 

 

En dröm!

En människans dröm!

Är aldrig till salu!

 

Men,

En människans själ

Är alltid redo till salu

 

Ett barn!

Ett barns liv!

Är aldrig till salu!

 

Men,

En vuxen människas liv

Är evig till salu!

 

En kvinna!

En kvinnas liv, frihet och värdighet

Ligger aldrig i en mans hand

 

Kvinnor som kränker sig själva för sin religions skull

Kvinnor som lever utan sin heder för sina mäns skull

Och de manliga kvinnorna

 

Är inga pärlor och EVIG till SALU!!!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-05-11 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP