Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Sommarminne - sann berättelse ur livet. Av Algotezza. Mitt sätt att dela in texten här, beror på att enstaka läsare har svårt att läsa en tätt sammanhängande text.


Kritik på en text (1959) prosa






Som du vet är det populärt
mellan människor oavsett ålder,

att retas och se vad som händer
'när jag gör så här'.

Samtidigt som det är intressant
och spännande, samtidigt säger

magkänslan någonting om att det
är okej att skoja med andra,

eller rent allmänt.
Medan en själv då verkar som hyfsat

känslig och ohörsam till att bli just
provocerad.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2020-05-12 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP