Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händerna på frågan...

Sätt händerna på frågan,
och var riktigt glad!

(Melodi; Klappa händerna när du är riktigt glad.)




Bunden vers av Mim
Läst 72 gånger
Publicerad 2020-05-13 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim