Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nä nu jäklar!

 

 

det är bara strul med nya tekniken 

man försöker om och om igen

att på sin sida ta sig in

fördömt, turen är inte min

 

så plötsligt med ens funkar allt

men jag tänker ta det kallt

beredd på att allt kommer jäklas

så trött att jag nästan vill kräkas

 

det skulle ju vara så bra

börja använda data

jo tack, kyss mig i baken

den da'n jag är naken

 

och det där papperslösa samhället

vad sjutton har vi fått istället?

berg av papper och dokument

man måste ju ha komplement

 

till det man skrivit på datan

det är då själva satan

så krångligt allt har blivit

för stora steg det klivits

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-13 13:26



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Datorer har ju funnits i decennier nu men problemen hänger kvar...
2020-05-14

  Kungskobran VIP
Min kära padda
ibland du kvackar
när jag på dig knackar
När du strular
jag mulnar
frågar Siri
men hon pratar strunt
jag tar mig en paus
det är mig unt
Startade om då blev allt bra
Hurra hurra hurra




2020-05-13

    Elisabeth Nilsson VIP
När tekniken fungerar är det bra. Om inte så blir det katastrof. Särskilt när det gäller betalningar och kontakter med myndigheter. Poeter.se har tyvärr också sina dåliga dagar, trots ny server.
2020-05-13

  ULJO
Här på poeter.se strular det ofta. Någon som löser problemen verkar inte finnas.
2020-05-13

  Klint
pricken över i
blir galen ibland
2020-05-13

    Lena Staaf VIP
Befriande text! Just nu krånglar ALLT hemma hos mig! Och så säger de att digitaliseringen ska lösa resursbristen i skola och omsorgen. Tillåt mig tvivla starkt!!
2020-05-13

  angela Täubert fd Jansson VIP
Har varit en del problem de sista dagarna att ta sig hit.
2020-05-13

  Feliaxel VIP
Tekniken är inte att lita på
2020-05-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag har också mycket nonsens. Sidan blinkar.
2020-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP