Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Insolvenskonsekvens

 

I amorös investering
trott på plus i saldo

likvida svärmerier
satsades på kärestan

förälskelse då gav
tillgivenhet i balans

plötsligt dränerades
kärlekskonto på passion

sparkapital i romans
gick upp i rök

flamman i sinnlighet
slutade i konkurs

trots rekonstruktion
förblev lidelsen utblottad





Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-14 09:17



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Likt dominobrickor, faller en rasar allt!
2020-05-30

    Sefarge VIP
Ack ja!
Lidelsefulla
Rader skickligt
Spunnet av mästerhand
Om passion o glöd som
Sinat ut tillfälligt el. helt slut.
;}


2020-05-14

    Lena Staaf VIP
Smärtsam text om den värsta bland konkurser . Intressant tema som du bollar skickligt!
2020-05-14

  Öknens Ros VIP
"Det är fel matematik". Ibland (pardon the expression) skiter sig allt.
2020-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP