Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

touretta om trofe

 

om din trofe inte passar mig bra

 

så har du inget jag vill ha




Fri vers av Nova-Liv
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-07-09 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv