Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek och lögner

 

 

trots alla svek och lögner

har jag en tro på det goda

att allt kommer bli bra

så länge jag har min tro

 

länge var jag ledsen och nere

förlorade hoppet om allt

många tårar fällde jag

nästan varenda dag

 

ensam och utan hjälp

kämpade mot det svåra

hur ta mig upp ur det mörka?

det var inte lätt att göra

 

men sakta ljusnade det

solen sken även på mig

den värmde min frusna kropp

och mina frusna känslor

 

jag är åter tillbaka

låter mig inte nedslås

tänker äsch vadå?

det är inte mitt problem

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-14 10:48



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En utveckling. Att förmå släppa det man inte kan påverka, att tillåta sig själv att må bra.
2020-05-14

  Bodingen VIP
Yeah, rock on!
2020-05-14

  Cikoria Blå VIP
En optimistisk grund genomsyrar dikten, trots mörker.
2020-05-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Styrka i orden! Att se framåt är bra.
2020-05-14

  ULJO
Bra text om att se framåt.
2020-05-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ett liv i förändring!
2020-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP