Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min längtan för alltid

 

Ta mig på allvar

hitta mig tillrätta

var omkring mig

du underbara kärlek

 

var min längtan för alltid

du är så vacker

när ditt hår skymmer

 

nysta upp mig

till nervtrådens tunnaste hinna

låt aldrig din lust försvinna

var min längtan för alltid.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-14 16:44



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Så finstämd dikt. Läsvärd.
2020-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP