Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lost

I can’t find myself
åh mister Smith
inte jag heller
varken dig eller mig
eller honom
I don’t know where I am
inte i spegeln
i spårvagnsfönstret
i vattenpölarna
I got lost
in someone else
jag med
vad gör man nu




Fri vers (Fri form) av Convallium
Läst 147 gånger
Publicerad 2020-05-14 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Convallium
Convallium