Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jehovas namn.

Hon trodde på alla orden, hon visste att det var sant!
Jehova kunde inte ljuga!
Människor lyfte ibland fram hans namn....
Men ibland städades det bort!
Som om han var död...
Men så var icke fallet!




Bunden vers av Mim
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-15 01:34



Bookmark and Share


  Koloristen
Namnet "Jehova" är en högst tveksam rendering av tetragrammet. Ett namn som frimurarna gärna använder, och möjligen själva skapade.
2020-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Mim