Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vikten av betydelse


Ska vi...

Du väste i mitt våta öra...
Ska vi knulla baby
Du höll fast mitt långa hår..

Jag körde knät i skrevet
Och skrek ut mitt
slutgiltiga svar

Knulla är för amatörer




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-15 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t