Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alvar Alter-ego! EllerAlvar Altar-Ego, Hashtag!

Är Alter-ego lika med Altar-Ego?
Ett alternativ kan väl alter-egot vara till mitt alldagliga Jag?
Men ....
Altar-egot?...
Då måste jag väl på något sätt ha upphöjt mitt ego på Altare?...
Vissa skulle ha sagt; Ett UPPBLÅST ego?
Medans andra skulle ha sagt; Fira din födelsedag året om?!
Eller; Hashtag Födelsedag, Hashtag Fira egot.




Bunden vers av Mim
Läst 75 gånger
Publicerad 2020-05-16 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim