Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstoff.


När ?... Jag dricker kaffe...

När?
När jag stundom dricker kaffe, då händer det att...
De mest spektakulära ting!
Fyrverkerier i min hjärna...
Och min hjärna producerar då alltmera ting!
Kan man kalla sig producent , när man egentligen är konstnär, av att ha druckit kaffe?
Producent är ju när allt kommer omkring...
Någon som producerar!
(Måste ta reda på producent-vispet en runda till, mer noggrannt.)




Bunden vers av Mim
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-05-16 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim