Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade skrivit en lång dikt om detta, råkade av misstag radera allt, man kan få krupp för mindre. Här en ny version, förhoppningsvis lika "bra".


Livets skiljelinje

 

 

som om livet stannat

ett ögonblick fruset

något i det inre dör

finns inte mer

 

hur kunde det hända

det som inte fick ske

ändå hände det

ofattbart och tragiskt

 

droger och slag var dag

det blev din vardag

din kropp orkade inte mer

döden blev din befriare

 

din kropp lindad som en mumie

lagd under säng i lägenhet

hur kan man bara göra så?

var finns människovärdet?

 

ljuvliga Lilla Hjärtat!

jag sörjer dig som mitt eget

må du ha fått frid nu

jag glömmer dig aldrig

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-16 10:16



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Starkt skrivet om en vidrig händelse.
2020-05-17

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande...måtte det hända något så det inte händer igen...
2020-05-16

    Lena Staaf VIP
Kanske gjorde din koncentrerade dikt att innehållet blev ännu starkare.
Vi är många som gråter över Lilla Hjärtat.
2020-05-16

  Cikoria Blå VIP
En tragisk händelse du tagit dig an och bevarat i din dikt så vi inte skall glömma.
2020-05-16

  Kungskobran VIP
Fint skildrat om ett tragiskt men ack så vanligt öde
2020-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP