Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tavla målad av mig.


rå ångest


Jag vet inte om jag kan stå
håll mig ovanför marken,
eller begrav mig levande.

Jag vill bara vara,
i ett övergivet hus
Bland gamla konserver, badandes i tjära

Snälla sparka mig, klyv mig itu!!!!!!!

Jag vet ju inte om jag kan stå
mina ben är röda, blödande sår,
slit sönder min strupe och dränk den i etanol

Snälla kasta mig i vägen,
låt däcken krossa mitt skrikande bröst
låt mig känna något annat än det här
låt min kropp svida.

Snälla ångest -
skada min kropp, slit av mitt hår
men låt mitt sköra sinne vara,
Jag vet inte hur mycket mer min själ klarar.


/ Minusgrader





Fri vers (Fri form) av Minusgrader
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-16 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minusgrader
Minusgrader