Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Madrassen

Halsen hennes du greppade

det finns ingen räddning

ingen som kan
lossa på
hans plågsamma
händer

ansiktet
nedtryckt
i madrassen

de små såg på

ängsligt

undrande

varför gör han så?




Fri vers (Fri form) av Minusgrader
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-21 04:05



Bookmark and Share


  Horace
händer mot halsen
betyder livsfara
lämna i tid
2021-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Minusgrader
Minusgrader