Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klippan

2021-03-18

Från klippan
tippar hon
hennes fötter är
allt för
hala

Hon slutar aldrig
i vattnet
hamna

Alltid simmar hon
motströms
i hennes tunna
vita klänning

Det är grundt
men marken
känner hon
inte längre av

Hon släpper taget
flyter
en sista gång

Hennes fötter är
kalla
klänningen
is

Hon behöver aldrig mer
i vattnet
falla




Fri vers (Fri form) av Minusgrader
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-23 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minusgrader
Minusgrader