Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Normal

Jag vill bara
vara normal
sa hon
med tårar

i halsen

de
klättrar
längre och
längre
upp

hon ser in i hennes
sköra
trötta
ögon

och

omfamnar hennes
ansikte
med mjuka
händer

ingen snöflinga är
lik den andra
men alla är
ändå
lika
vackra

svarar hon












Fri vers (Fri form) av Minusgrader
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-10 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minusgrader
Minusgrader