Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon drömmer

Hon drömmer
om att bli fri

från smärtan
som de lämnat
kvar

likt ett lån
som hon
livet ut

får betala av

Hon drömmer
om att bli
fri
och
att flyga
likt fåglarna i skyn




Fri vers (Fri form) av Minusgrader
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-21 04:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minusgrader
Minusgrader